De medewerkers

There are no translations available.

De Stichting "Vroege Vogels" bestaat uit een dertigtal medewerkers. Dat zijn vrijwilligers uit alle lagen van de bevolking, "vogels" van diverse pluimage en alle leeftijden. Een aantal medewerkers bezit vaardigheden en ook de kennis van zaken. Het is zaak die over te dragen aan de jongere generaties. Er zijn technici bij met al of geen luchtvaartverleden, vliegers maar ook mensen die gewoon belangstelling hebben voor historische luchtvaart en op hun vrije dag willen helpen bij het instandhouden van de vloot. Het (op)bouwen van vliegtuigen en delen daarvan is de belangrijkste bezigheid, in elk geval één waar de meeste tijd in gaat zitten. Natuurlijk vliegen de medewerkers ook mee met rondvluchten of naar de fly-ins in binnen- en buitenland.
Als dit verhaal u enigszins enthousiast heeft gemaakt en u kunt tijd (liefst veel!) missen, kom dan eens langs in Lelystad en kijk of u een plaatsje kunt vinden in het team van medewerkers.

No part of the website text and pictures may be reproduced without written consent of the author(s) represented by Early Birds Foundation.